Meer dan alleen een planningssysteem

Zo kunt u bij ons ook omgevingen voor uw partners of klanten aanvragen. De customer module is speciaal gemaakt om het bel- en mailverkeer te reduceren. Klanten kunnen met de customer module zelf orders aanvragen, deze kan de planning dan op een voor hen gewenst tijdstip inplannen aan de buitendienst.

Onze partner module is in het leven geroepen voor onze klanten die met onderaannemers oftewel partners werken. Met deze module is het mogelijk om orders toe te wijzen aan uw partners, zodat zij via de My24Service app alle details van de order bij de hand hebben en deze doormiddel van een digitale werkbon netjes kunnen afronden.

Ook biedt My24Service de mogelijkheid om gemaakte onderhoudscontracten te beheren en om via de app offerte aanvragen te versturen naar de binnendienst. Daarbij komt dat u via onze voorraadbeheer al uw materialen kunt toewijzen aan bepaalde locaties. Deze kunnen vervolgens verplaatst of door de buitendienst afgeboekt worden.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

Samen kom je verder

Bij My24Service denken we graag met de klant mee over hoe ons systeem kan bijdragen aan interne procesverbeteringen. Om dit te kunnen doen is nauw contact met de klant van groot belang. Wij zullen samen met u kijken of ons systeem enige fine-tuning nodig heeft om dit te realiseren. Verder bieden we met instructiefilms, presentaties en cursussen veel steun aan de buitendienst. Dit doen we om de transitie naar My24Service en de digitale werkbon zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. 

Loading...

Voordelen

  • Digitale werkbon incl. handtekeningen

  • Via de app altijd en overal beschikbaar

  • Geautomatiseerde mails versturen

  • Statistieken dashboard

  • Web-based

  • Onderhoudscontracten beheren

  • Unlimited aantal gebruikers

Ontlast de buitendienst

Referenties

Rite-Hite

Voor onze bedrijfsvoering betekent My24Service veel. Zowel onze klanten als planners kunnen rechtstreeks orders invoeren. Onze monteurs kunnen zich beter focussen op hun werkzaamheden doordat zij minder tijd en aandacht hoeven te besteden aan papierwerk. Ook de inkoop verloopt nauwkeurig, dit komt onder andere door de statistieken betreft gebruikte materialen. Door My24Service verloopt ons facturatieproces snel en soepel, hierdoor zijn er minder fouten en betalen debiteurs eerder.

De Kerstmarktspecialist

My24Service maakt onze bedrijfsvoering efficiënter en effectiever. Gedurende de maand december hebben wij erg veel personeel en een enorme omloopsnelheid van de voorraad. Door het gebruik van My24Service is onze personeelsplanning altijd up-to-date en zijn wij in de mogelijkheid om onze voorraad volledig te beheren.

Stormy

Sinds dat wij gebruik maken van My24Service is ons papierwerk met ongeveer 50% gereduceerd. Onze planners kunnen snel en overzichtelijk hun werk doen, hierdoor weet de buitendienst te allen tijde waar zij aan toe zijn. Ook zorgt het systeem voor een lagere foutmarge, dit komt door de werkbon die niet meer handgeschreven wordt ingevuld.

NEEM CONTACT MET ONS OP

CONTACT